donderdag 31 oktober 2013

Bekijk de shows via de menubalken  

makkelijk en veilig geld verdienen 

(Te) weinig geld? Dat hebben we bijna allemaal, we willen graag zoveel mogelijk verdienen door zo weinig mogelijk te doen. Maar hoe? Bijbaantjes leveren niet zoveel op en naast een opleiding is er niet veel tijd om extra te gaan werken. Een spaarrekening levert ook maar 2% per jaar op, wat dus betekent dat je op je 10 euro, maar 0.20 cent ontvangt. Daar hebben we niks aan!

Wij bieden een oplossing. Bij ons vermogensbeheer kan je al inleggen vanaf 10 euro. Dit betekent dat jouw 10 Euro wordt belegd door experts op het gebied van forex aandelen en indices. Elke maand ontvang je een deel van de winst teruggestort, gemiddeld is dit al meer dan 10 euro na de eerste maand. 

Normale vermogensbeheerders vragen gemiddeld om een inleg van minstens 100.000 euro, maar hoe zit het dan met de student, de middelbare scholier? Die hebben minder tijd om geld te verdienen dan de meeste volwassenen en ze krijgen niet eens een kans om een klein bedrag weg te zetten en te investeren.

Investeer dus in HV Vermogensbeheer en ontvang elke maand een rendement op uw inzet. Vanaf 10 euro.Voor meer informatie mail naar: timothyvandervlugt@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten